Do management compensation contracts, management ownership and political costs matter in the choice of accounting methods - Kavčič, Slavka
Účtovnícke informácie z oblasti kompenzačných zmlúv, politických nákladov a manažmentu majetku. Výber účtovníckych metód. Výskumné hypotézy. Metodológia. Vzorka a zbierka dát. Výsledky. Diskusia.