DPH a účtovníctvo po 1. 5. 2004 - Jurišová, Anna
Slovensko - súčasťou európskeho trhu. Zmeny v súvislosti s postupmi účtovania v podmienkach nového zákona o DPH. Možné spôsoby riešenia pri zachovaní príslušných právnych noriem.