Vstup Slovenskej republiky do Európskej únie a Zákonník práce - Jendrálová, Anna
Právna úprava pracovnoprávneho postavenia zamestnancov vysielaných na výkon práce k inému zamestnávateľovi z územia členského štátu EÚ na územie SR a problematika kolektívnych pracovných práv.