X. slovensko-poľsko-ukrajinský vedecký seminár - Sodomová, Eva
V dňoch 4.-6. novembra 2003 sa vo Svätom Jure uskutočnil jubilejný X. slovensko-poľsko-ukrajinský seminár. Organizačne seminár zabezpečila Katedra štatistiky EU v Bratislave. Na seminári sa zúčastnilo 23 zahraničných hostí. Konal sa pod názvom "Výučba kvantitatívnych matematicko-štatistických metód na ekonomických univerzitách vzhľadom na potreby budúcnosti". Prehľad vystúpení, ktoré boli prezentované počas seminára.