Somálsko: občanská válka a kolaps státu - Raděj, Tomáš
Vývoj Somálska od získania nezávislosti až do pádu diktatúry generála Barreho. Občianska vojna a snahy OSN. Dôsledky občianskej vojny. Somálsko a USA.