Špecifiká systémového uplatňovania metódy CRM - Jedlička, Milan
Špecifické problémy a následne špecifické výhody vo využívaní metódy CRM. Marketingové filozofické tendencie. Filozofická podstata metódy CRM. Koncepčná podstata využívania CRM. Implementácia metódy CRM. Riziká uplatňovania CRM.