Bezpečnostní situace Gruzie po prezidentských volbách - Souleimanov, Emil
Strategický význam Gruzínska a geopolitické súvislosti. Úloha USA a Ruska v gruzínskych politických a ekonomických udalostiach. Politický problém budovaného ropovodu Baku -Tbilisi- Ceyhan.