Platenie cestnej dane počas kalendárneho roka - Jedináková, Zuzana
Situácie, ktoré môžu nastať v priebehu kalendárneho roka, ktoré môžu mať vplyv na zmenu daňovej povinnosti u cestnej dane, na jej vznik, resp. zánik. Praktické príklady + Formuláre na priznanie k cestnej dani.