Meranie výkonnosti vzdelávacieho procesu - Tkáč, Michal, 1958-
Chápanie pojmu vzdelávací proces. Meranie vo vzdelávacom procese. Pojem výkonnosť podľa modelu výnimočnosti EFQM. Produktivita vzdelávania. Meranie výkonnosti vzdelávania. Zlepšovanie výkonnosti vzdelávania. Charakteristiky jednotlivých úrovní hodnotení.