Současná situace finské ekonomiky - Žídek, Libor
História Fínska. Politická a ekonomická situácia. Vývoj fínskeho HDP v rokoch 1996-2003. Fínske hospodárske výsledky medzi rokmi 1999 a 2003. Prognózy fínskej ekonomiky.