Vzdelávanie je cesta k profesionalite
Vzdelávacie aktivity Inštitútu pre verejnú správu (IVS). Údaje prevzaté z výročnej správy IVS. Ciele inštitútu. Dosiahnuté výsledky. Zmena kvality činnosti inštitútu. Reformné zmeny vo verejnej správe si vyžadujú aj primerané vzdelávacie aktivity.