Abeceda obchodu
Realizácia exportu - dodávky do zahraničia: voľba, oslovenie, upresnenie potenciálnych obchodných partnerov. Metódy vyhľadávania konkrétnych obchodných partnerov. Vyhľadávanie z dostupných informačných zdrojov. Sieť zahraničných kancelárií agentúry Czech Trade.