Zdravá podniková kultura - předpoklad adaptace firmy na nové podmínky - Džbánková, Zuzana
Chápanie pojmu podniková kultúra. Hlavné prvky podnikovej kultúry. Vplyv podnikovej kultúry na morálnu vnútropodnikovú klímu i na mieru etickosti správania podniku na trhu. Etický audit podáva skutočný obraz podnikovej kultúry. Významnú funkciu pri vytváraní podnikateľskej kultúry majú etické kódexy. Formulovanie obsahu etického kódexu.