[Firmy a médiá] - Múčka, František
Z obsahu: Kto a ako vytvára obraz firmy v médiách. Inovácie chýbajú aj sektoru marketingu a médií. Podľa peoplemetrov bude menej viac. Nový spôsob merania by mal zreálniť sledovanosť staníc. Informovať o problémoch sa vyplatí, ak je jasné ako na to. Problémy môžu vzniknúť, ani sa nenazdáme ako.