Svetlé zajtrajšky? Podnikateľského ducha v sebe objavuje viac ľudí - Baťo, Rado
V r. 2003 sa nevídaným tempom zvýšil počet živnostníkov na Slovensku. Zlepšenie platobnej disciplíny a právnych noriem formujúcich podnikateľské prostredie. Nedostatok - časté zmeny zákonov, ktoré mätú najmä malých podnikateľov. Problém nútených živností. Potenciál podnikateľskej aktivity na Slovensku. Dlhodobý problém vzťahu medzi živnostníkmi a bankami. Slabá aktivita bánk v oblasti úverovania.