Globalizácia a jej vplyvy na národné ekonomiky v transformujúcich sa krajinách - Beca, Martin
Globalizácia vo svetovom hospodárstve, jej podstata, vývoj globalizačných procesov. Vplyv globalizácie na národné ekonomiky v transformujúcich sa krajinách.