K niektorým aspektom teoretického vymedzenia podpory exportu - Csabay, Marek
Otázky súvisiace s rámcovým vymedzením nástrojov podpory exportu a vzájomnému vzťahu zahraničnoobchodnej politiky a podpory exportu. Motívy uplatňovania proexportnej politiky. Zahraničnoobchodná politika, proexportná politika a podpora exportu.