Globalizačné a internacionalizačné aspekty obchodných firiem - Lieskovská, Vanda, 1961-
Problémy globalizačných a internacionalizačných aspektov prejavujúcich sa v slovenskom maloobchode. Postavenie obchodných spoločností. Etablovanie zahraničných obchodných reťazcov na východoeurópskych trhoch. Zahraničnoobchodné reťazce na maďarskom, poľskom, českom a slovenskom trhu. Internacionalizácia a koncentrácia na slovenskom obchodnom trhu.