Nádej pre veriteľov - Bačišin, Vladimír
K zákonu o konkurze a reštrukturalizácii. Zámer predkladateľov novej právnej úpravy zákona. Účel zákona. Zákon a riešenie majetkových pomerov dlžníka. Klub 500 (neziskové občianske združenie spoločností, ktoré zamestnávajú viac ako 500 zamestnancov) a jeho postoj k zákonu o konkurze a reštrukturalizácii.