Sociálno-ekonomická revue vedecký časopis Fakulty sociálno-ekonomických vzťahov Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka v Trenčíne
Zameriava sa na súčasné otázky z oblastí ekonómie, manažmentu, ľudských zdrojov, verejnej správy a regionálneho rozvoja, marketingu a obchodu, sociáno-ekonomického rozvoja, sociálnej psychológie, životného prostredia, svetovej ekonomiky a politiky.