Podniková revue vedecký časopis Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach
Vedecký časopis zameraný na rozvíjanie ekonomickej teórie, manažmentu, marketingu, financií a ich aplikácií v podnikovej praxi. Obsahuje vedecké state, príspevky do vedeckej diskusie, prehľady a názory odborníkov z praxe, konzultácie a recenzie