Problémy podpory, regulácie a deregulácie hospodárskej súťaže v USA - Tokárová, Mária
Vymedzenie relevantného trhu a niektoré jeho problémy. Charakteristika vybraných podstatných znakov regulácie jednotlivých sektorov verejných statkov. Problémy súvisiace s podporou, reguláciou a dereguláciou hospodárskej súťaže v USA.