Možnosti rozvoja príhraničnej a interregionálnej spolupráce v podunajskom priestore - Tvrdoň, Jozef
Aktuálne problémy a možnosti interregionálnej spolupráce v priestore Bratislava - Viedeň - Gyor. Zhodnotenie hospodárskej štruktúry viedenského a bratislavského regiónu. Základné smery možnej spolupráce s využitím komparatívnych výhod jednotlivých regiónov. Alternatívy možných foriem spolupráce viedenského a bratislavského regiónu.