Špecifiká DPH od 1.5.2004 zdaniteľné obchody po 1. máji 2004 - Bolgáč, Ján, 1959-
Zrušenie zdaňovania dovozu a vývozu tovarov v rámci členských krajín Európskej únie vo forme, ako sa realizovalo do konca apríla 2004. Charakteristika zdaniteľných obchodov. Čo je predmetom dane z pridanej hodnoty. Príklady.