Činnosť patentových zástupcov po novom - Schultzová, Anna
Zákon č. 344/2004 Z.z. o patentových zástupcoch, o zmene zákona č. 444/2002 Z.z. o dizajnoch a zákon č. 55/1997 Z.z. o ochranných známkach v znení zákona č. 577/2001 Z.z. a zákona č. 14/2004 Z.z. upravuje predpoklady a spôsob výkonu činnosti patentových zástupcov, povinnosti patentových zástupcov, ako aj vznik, postavenie a pôsobnosť Slovenskej komory patentových zástupcov. Citovaný zákon nadobudol účinnosť od 1. 7. 2004.