Malé a stredné podniky - záruka úspešného rozvoja regiónov Slovenskej republiky - Daňková, Alena
Význam malého a stredného podnikania pre krajiny. Analýza vývoja a stavu malých a stredných podnikov na Slovensku. Vývoj počtu fyzických a právnických osôb. Programy na podporu regionálneho rozvoja na Slovensku. PHARE 2000, ISPA a SAPARD. Podporované regióny v Slovenskej republike a ich definovanie. Prehodnotenie doterajšej politiky v oblasti podpory MSP - od podpory sektora MSP k podpore podnikavosti. Návrh nového systému podpory MSP. Zlepšenie podnikateľského prostredia. Návrh nového systému inštitucionálneho zabezpečenia v SR. Reforma v oblasti podporných programov.