Faktúra a jej náležitosti podľa nového zákona o DPH a účtovanie v jednoduchom účtovníctve - Strählová, Jarmila
Vyhotovenie a náležitosti faktúr podľa zákona č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty. Účtovanie faktúr v sústave jednoduchého účtovníctva. Uchovávanie faktúr. Praktické príklady.