Analýza generátorov hodnoty pre potreby výnosových metód ohodnocovania podnikov - Chapčáková, Alexandra
Pojem generátory hodnoty v odbornej literatúre. Dôvody zavedenia pojmu generátory hodnoty. Príklad generátorov hodnoty. Jednotlivé generátory hodnoty (tržba, prevádzková zisková marža, pracovný kapitál, investície do dlhodobého majetku).