Revize a politika revizí - Pekárková, Jitka
Stručná informácia o rôznych návrhoch na pojem a obsah revízie. Klasifikácia revízií. Politika revízií. Politika a riadenie revízií. Pojem všeobecný harmonogram revízií. Informačná politika ako významná časť riadenia revízií. Vývoj rôznych aspektov politiky revízií a ich zjednocovanie. Revízia národných účtov. Revízia európskych agregátov. Úplné odhady národných účtov. Ročné odhady. Revízie príležitostné alebo ročné. Revízia indexu produkcie.