Měření kvality v distribuční logistice - Kladiva, Jiří
Meranie a hodnotenie kvality distribučnej logistiky pomocou kľúčových ukazovateľov: ukazovatele servisu, ukazovatele nákladovosti, ukazovatele produktivity, ukazovatele tržieb.