Interní audit - nová výzva, klíčový nástroj nebo jen zákonná povinnost aneb cesta k efektivnějšímu fungování veřejné správy v České republice - Kafka, Tomáš
Uplatňovanie interného auditu v orgánoch a inštitúciách verejnej správy v Českej republike. Vytvorenie koncepcie PFIC - Public Internal Financial Control, ktorá sa dotýkala správy a riadenia štátu - government governance. Proces zavedenia tejto koncepcie.