Podniky a regulace českého kapitálového trhu - Kořená, Kateřina
Postavenie a fungovanie českých podnikov na kapitálovom trhu. Legislatíva českého kapitálového trhu. Novelizácia zákonov. Regulácia českého kapitálového trhu. Vznik Komisie pre cenné papiere.