Optimalizácia nákladov a jej uplatnenie pri plánovaní - Kostková, Albína, 1951-
Pojem hospodárenie a úspečné hospodárenie. Optimálne náklady - ich definovanie. Tvorba a charakteristika nákladových modelov. Riešenie konkrétneho príkladu.