Interný bankový audit - Dumitrescu, Ion-Bogdan
Definícia interného auditu. Oddelenie interného auditu v banke a plán auditu. Vzťah interného auditu a bankového dohľadu. Vzájomná koordinácia funkcií audítorskej a dohliadacej činnosti.