Analysis of SKK/CZK exchange rate - Chocholatá, Michaela, 1977-
Analýza výmenného kurzu SKK/CZK na základe matematických modelov medzinárodných paritných relácií (parity kúpnej sily, parity úrokovej miery a medzinárodnej Fisherovej relácie). Numerická analýza výmenného kurzu SKK/CZK.