Celkové náklady kapitálu - Maňasová, Zuzana
Konkurenčný boj o zákazníkov si vyžaduje neustále zvyšovanie investícií. Odpovede na otázky akým spôsobom zvýšené náklady pokryť a nepriviesť tak firmu do finančných ťažkostí. Náklady na vlastný kapitál. Modely pre stanovenie požadovanej výnosnosti vlastného kapitálu. Model CAPM (capital asset pricing model). Gordonov rastový model. Stavebnicový model INFA. Dôvody použitia cudzieho kapitálu. Celkové náklady kapitálu.