Aplikace SWOT analýzy ve vztahu ke vstupu ČR do EU - Mikovcová, Hana
Zhrnutie silných a slabých stránok českých podnikov vo vzťahu k vstupu ČR do EÚ. Problematická formulácia slabých stránok. Základom kvalitnej stratégie, ktorú v súvislosti so vstupom ČR do EÚ musia české podniky vypracovať, je starostlivo prevedená analýza mikro a makrookolia. Jej nutnou zložkou je analýza SWOT.