Vývoj přístupu ke strategickému řízení v českých podnicích a komparace s Rakouskem - Scholleová, Hana
Prístupy k strategickému riadeniu v českých podnikoch a ich porovnanie s Rakúskom. Nástroje strategického riadenia a plánovania. Porterova analýza. Z analýzy vyplýva, že prístup k strategickému riadeniu v ČR sa vyvíja pozitívnym smerom a je už porovnateľný s Rakúskom pred 10 rokmi.