Malé a stredné podniky na jednotnom európskom trhu po vstupe SR do EÚ - Lesáková, Ľubica
Medzinárodná ekonomická integrácia ako najvyššia foma internacionalizácie hospodárskeho života. Jednotný vnútorný trh EÚ ako nové podnikateľské prostredie pre malé a stredné podniky SR. Reakcia malých a stredných podnikov na integračné tendencie. Možnosti presadenia malých a stredných podnikov na globálnych trhoch. Riziká, ktorým budú malé a stredné podniky po vstupe SR do EÚ vystavené. Nevýhody malých a stredných podnikov.