Trendy v reklamnom TV vysielaní na Slovensku - Šimegh, Peter
Významný progres vo vývoji televízneho reklamného trhu na Slovensku po roku 1989. Kultúrny aspekt reklamy na Slovensku. Výdavky na médiá, vývoj mediamixu.