Podniky v ČR a jejich připravenost na vstup do EU - Wagnerová, Eva
Výsledky analýzy podnikateľského prostredia v ČR. Čo zo vstupu ČR do EÚ vyplýva pre podniky, doporučenia. Nevyhnutnosť pre manažment podnikov - podrobne sa zoznámiť s pravidlami konkurenčnej súťaže na európskych trhoch. Znalosť tvorby a realizácie podnikovej a podnikateľskej stratégie s využívaním inovácií. Podnikateľská etika.