Využitie informačných technológií pri zabezpečovaní výučby a riadenia Fakulty ekonomiky a manažmentu SPU v Nitre - Tothová, Darina
Implementácia nových informačných a komunikačných technológií (IKT) do výučbového procesu ale aj do riadiacich procesov. Na FEM SPU sa rieši niekoľko projektov. Výsledky a diskusia: Výučbový proces. Riadiaci proces.