Využití referenčních skupin v reklamě - Zamazalová, Marcela
Referenčná skupina - definícia. Využívanie vplyvu referenčných skupín na spotrebné chovanie v marketingu s cieľom pritiahnuť pozornosť k reklame a tak podporiť úspešnosť reklamných kampaní. Sledovanie inzercie v časopisoch Ekonom, Euro. - najčastejšie použitý typ referenčných skupín, zapojenie referenčných skupín podľa značky produktu, oblasti, pre ktoré boli najčastejšie referenčné skupiny využité, najčastejšie využívané prostredie pre inzerciu so zapojením referenčných skupín...