Príležitosti a riziká vyplývajúce zo vstupu Slovenskej republiky do Európskej únie pre malé a stredné podniky - Lesáková, Ľubica
Malé a stredné podnika pred vstupom SR do Európskej únie. Aktivity v oblasti podpory rozvoja malého a stredného podnikania. Príležitosti a riziká vyplývajúce zo vstupu SR do EÚ pre malé a stredné podniky.