Rámec manažmentu úrokového rizika - Medveď, Jozef
Riziko ako súčasť podnikania bánk. Hlavné zdroje rizík ovplyvňujúcich činnosť bánk. Základné bankové riziká. Úrokové riziko ako súčasť externých bankových rizík. Metódy riadenia úrokového rizika. Zhodnotenia a porovnanie metód. Riadenie úrokového rizika. Metodické usmernenie NBS.