Analýza motivačnosti vybraných ekonomických nástrojov s ohľadom na rozvoj malých a stredných podnikov - Marková, Viera
Orientácia na posúdenie toho, či vybrané ekonomické nástroje pôsobia na malé a stredné podniky motivačne. Analýza vybraných nástrojov daňovej politiky. Analýza vybraných nástrojov odvodovej politiky. Zo záveru vyplýva, že aj po navrhovaných zásahoch do systému odvodových nástrojov nedôjde k zvýšeniu ich motivačného pôsobenia na malých a stredných podnikateľov.