Parádny zisk i nepríjemná strata - Halák, Kamil
Investovanie do akcií. Investícia a miera rizika. Vývojové štádia burzového hráča. Rozloženie rizík. Terorizmus - súčasné riziko, ktoré dokáže zamávať s cenami akcií na celom svete. Faktory ovplyvňujúce vývoj ceny akcií. Hlavné metódy profesionálnych analytikov. Význam ľudskej psychiky pri obchodovaní s cennými papiermi. Investor a investičná stratégia.