Vzdelávanie manažérov a jeho vplyv na rozvoj podnikového riadenia - Porvazník, Ján
Formy prípravy manažérov prostredníctvom výučby manažmentu a rôznych foriem štúdia na externej alebo kombinovanej forme riadneho vysokoškolského štúdia. Doktoradské štúdium. Facilitatívna a didaktívna forma manažérskej prípravy. Vplyv vzdelávania manažérov na rozvoj podnikového riadenia.