Ako postupovať pri tvorbe protikorupčnej stratégie - Zemanovičová, Daniela
Postup krokov, ktoré sú dôležité pri vytvorení stratégie, ktorá minimalizuje priestor pre korupciu. Odporúčania pre tých, ktorí chcú zaviesť protikorupčné opatrenia.