Máte veci pod kontrolou?
Typológia manažérov. Rozličné spôsoby a štýly riadenia. Typy vedúcich pracovníkov podľa spôsobu a štýlu riadenia. Manažér - charakteristika a povahové vlastnosti. Pojem líder. Charakteristika vedúceho. Charakteristické črty úradníka. Bojovnícky typ manažéra. Klasifikácia šéfov. Čisté typy neexistujú. Organizačná kombinácia typov. Pohľad odborníkov.